KTS-Kop
KTS-Menu

Cilinders KTS-cil-papier

In alle mogelijke bouwvormen, leveren wij standaard en op maat gemaakte cilinders. Of het nou in de landbouwmechanisatie of in de papierindustrie is, klantspecifieke wensen worden bij ons realiteit.
Door gebruik te maken van de hoogst beschikbare kwaliteit in onderdelen, realiseren we altijd een topprodukt.

Hier een voorbeeld van een compleet gecoate cilindersamenstelling, voorzien van RVS onderdelen, voor een perfecte werking in een aggressieve en vervuilde omgeving!


kts-cil-enkel

Enkelwerkende cilinders

In opdracht ontwikkelen wij alle soorten cilinders. De enkelwerkende ciliinder is geplaats op een montagevoet, voor een optimale montagevriendelijkheid.

Uiteraard is het mogelijk om de gewenste coating zelf aan te geven, en kunnen we in overleg met u aanpassen aan specifieke bedrijfskleuren.

Alle RAL-kleuren zijn hierin leverbaar.


Op maat en series

KTS-cil-colson

Ook specials behoren tot ons assortiment. Uiteraard behoort het onderhoud en reparatie hier ook bij!

Ook zijn wij uw partner voor het leveren van cilinders (op maat) die in serie gebouwd worden. Juist door de grotere aantallen, kunnen wij deze nog scherper aanbieden.

Uiteraard is de mogelijkheid aanwezig om voor eigen coating te kiezen.

Alle cilinders worden altijd getest op lekkage, druk en snelheid in onze testruimte. Eventueel is per cilinder een keuringsrapport te leveren, zodat u altijd gewaarborgd bent van onze hoogste kwaliteit in maatwerk.

KTS-cil-var


KTS Hydraulics: uw specialist in maatwerk!
KTS-Home KTS-Cylinders KTS-Aggregaten KTS-slangen KTS-revisie KTS-Onderhoud KTS-Projecten KTS-Contact